675px-Flag_of_Austria_(state).svg.png

BALÁZS

AUTÓ

SZÁLLÍTÁS

AUSZTRIÁBÓL

Autószállítás külföldről nagyon olcsón 130Ft/km-től!

+36/70 503 6260

Globe
Bárhonnan

Autószállítás egész Európából

Egyszerű

Sok éves tapasztalat, egyszerű papírmunka

Gyorsan

Akár néhány órán belül

Alacsony áron

Fietés átutalással vagy készpénzben

viber.png
whatsapp.png

Hogyan működik?

01

SZÁLLÍTÁSI SZÁNDÉK

Autót szállítanál külföldről? Remek a legjobb helyen jársz!

02

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Kérj telefonos árajánlatot a
06 70 503 6260 telefonszámon, 
vagy kérj visszahívást.

03

ÍDŐPONT ÉS HELY

04

ÉRKEZÉS & FIZETÉS

Fizetésre kizárólag érkezéskor kerül sor a megbeszélt helyen és időben

Ha elfogadod a szállítási ajánlatunkat, egyeztetjük a helyszínt és már indulok is.

Lerobbant vagy csak lejárt a forgalmija vagy szeretne egy új autót vásárolni külföldön  hívjon minket mi megpróbálunk a legrövidebb időn belül segíteni.

Talált egy gyönyörű autót Ausztriában szeretnél hogy ha az öné lenne de nem tudja hogyan valósítsa meg ezt a tervét hívjon mi segítünk. Vagy esetleg kettő szeretne azt is haza tudjuk szállítani akár egyszerre is. 

Elment nyaralni Horvátországban és lerobbant az autó és a biztosítóval kötött asszisztansz kártyájáról hirtelen kiderül hogy Semmire nem jó. Hívjon mi Önért megyünk . A család nem tud másképp hazajönni? Mi olyan autót küldünk amiben nyugodtan elférnek és biztonságban haza érkeznek. Ön is szeretné látni a megvásárolandó autót még a vásárlás előtt semmi probléma kollégánkkal tarthat Hogy Ön is részt tudjon venni az autó átvizsgálásában vagy Nincs ideje és ránk bízná ezt a dolgot kollégáim a legjobb tudásuk szerint átvizsgálják a gépjárművet és az esetleges hibákról amit a hirdetésben nem közöltek tájékoztatjuk önt De természetesen felelősséget nem tudunk vállalni az autó műszaki állapotáért.

Tehát Ausztria Németország Hollandia Franciaország Luxemburg Dánia Norvégia Svédország Csehország Szlovákia Lengyelország Spanyolország  vagy csak Debrecen Nyíregyháza Miskolc Szeged talán Zugló talán Újpest talán Csepel mi biztonsággal hazahozzuk vagy akár oda szállítjuk kisteherautóját személygépkocsiját.

Kérj visszahívást!
Add meg a neved és a telefonszámodat, én pedig ahogy tudlak visszahívlak hogy megbeszéljük a részleteket!